Buhar Odası Kurumsal

Arlino Sauna Havuz İnşaat San.Tic.Ltd.Şti

Buhar odası antik çağlardan beri insanoğlu için rahatlatıcı gevşetici ve şifa verici bir sağlık ürünüdür. Eski roma kültüründe insanların buhar ile rahatladığı ve rahatsızlıklarından kurtulduğunu bilinmektedir. Suyun metabolizmamız üzerinde olumlu etkisi olduğu ve su buharının derideki gözenekleri temizleyerek zararlı toksinleri ter yoluyla attığı, genel tıp dünyasında kabul görmüştür.

Buhar odaları gerek yapısı ve yapılışıyla ve kullanım yönüyle saunadan çok farklıdır. Sauna ahşap bir odanın içeresindeki bir insanın kuru sıcak ile terlemesidir.  Arlino Buhar odaları ise ısı değil yoğun miktarda nem ve su buharı bulunmaktadır. Yapısında ise ahşap değil alüminyum kapı veya cam mozaik gibi yapı malzemesi kullanılır. Diğer adıyla buhar banyosu olarak bilenen buhar oda insan sağlığına iyi gelmektedir. Buhar banyoları insanların tercih ettiği en iyi spa ürünüdür. Spa wellness ve buhar odası imalatı için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Buhar denilince genellikle buhar odası ve buhar banyosu akla gelir. İkisinindi amacı aynıdır vücuttaki ölü toksinleri ve mikropları vücuttan arındırmaktır. Buhar odası imalatı konusunda 22′ yıllık tecrübeye sahip ve geniş ürün yelpazesi vardır. Genellikle spa merkezlerinde popüler bir duruma gelen buhar banyosu yapımı yeni sauna ve spa projelerinde yerini almaktadır. Buhar odaları fiyatları ölçülere göre değişebilir. Buhar banyosu yapımı konusunda yapan kişinin geçmiş tecrübeleri kesinlikle olmalıdır. Aksi takdirde istenilen sonucu tam elde edemezsiniz. O yüzden buhar odası imalatı yapan firmalar hakkında geniş araştırmalar kesinlikle yaptırmalısınız. Buhar odası malzemeleri, buhar jeneratörü, cam mozaik, ışıklandırma sistemi, özel alüminyum buhar kapısı gibi buhar odası malzemesi satışımızda bulunmaktadır.

Buhar odası, ıslak ısı vücudun dezenfeksiyon yardımcı olmak için cildinizin gözenekleri açar. Bir buhar jeneratörü nem düzeyi yüksek su buharı oluşturmak için kullanılır. Isı ve nem ağrıyan kasları veya arterit sakinleştirici, stresten arınarak rahatlama gibi vücut temizliği değişen sağlık faydaları görülmektedir.

Türkiye genelinde birçok spa wellness projelerine katılmış olan firmamız. İstanbul buhar odası yapımı konusunda çağımızın gelişen teknolojilerini sürekli takip etmektedir. Sürekli yenilikçi bir düşünceye sahip olan firmamız siz değerli müşterilerimize en sağlıklı spa çözümlerini sunmaktadır. Buhar odası yapımı konusunda tecrübelerimiz tamamladığımız projelerimizle referanslarımızla kanıtlamaktayız

Merak Ettikleriniz

Buhar Odası

Buhar odası vücudumuzdan toksinleri atmanın en kolay ve en doğal yoludur. Sadece 5 dakikalık bir buhar banyosu seansı sonrasında daha dirençli bir vücuda ve daha pürüzsüz bir cilde sahip olmamızı sağlar. Buhar banyosu kullanımı sonrasında daha huzurlu bir zihin ve daha temiz bedene sahip olursunuz.

Size özel  buhar odası çözümleri için bizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Sauna

Düzenli sauna kullanımı sağlığa oldukça faydalıdır. Finlandiya’ da sauna kullanımı neredeyse günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumdadır. Ahşap malzemeler kullanılarak imal edilen sauna odası size doğal bir atmosfer sağlayarak zihninizi rahatlatır. Vücudun toksinlerden temizlenmesi, sindirim sisteminin düzene girmesi ve deri tabakasındaki gözeneklerin açılması saunanın başlıca faydalarıdır.

Sauna üretimi konusunda uzman olan firmamızdan teklif alabilirsiniz.

Hamam

Hamam kullanımı eski Roma kültürüne kadar dayanmaktadır. Sıcak suyun insan sağlığı üzerinde dinlendirici ve şifa verici etkileri bulunmaktadır. İlk çağlardan buyana insanlar termal kaplıcalarda ve yapay olarak yapılmış mekânlarda sıcak sularda banyo yaparak temizlenmekte ve sağlıklarına kavuşmaktadırlar. Hamamda misafir ağırlamak adettendir. Deyimi ile kültür ve geleneğimizde yer edinmiştir.

Türk Hamamı imalatı üzerine özel çalışmalar yapan firmamız yenilikçi çözümler sunuyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Buhar odası ve sauna arasındaki fark nedir?

Buhar odasında %100 e varan miktarda nem 50C derece sıcaklık bulunur. Saunada İse %30 nem ve 80 C derece sıcaklık bulunur. Sauna kuru ve sıcak, buhar banyosu ise nispeten daha nemlidir.

Düzenli sauna kullanımı zayıflatmaz sadece daha hızlı bir şekilde sıvı kaybetmenize yardımcı olur.

Buhar odası mı yoksa sauna mı daha faydalıdır?

Kullanım tercihi kişiden kişiye değişiklik gösterir. Aslında her ikisi de aynı olumlu etkileri sağlar, fakat kullanım yöntemleri ve çalışma mantığı tamamen birbirinden farklı sağlık yöntemleridir.

Sauna ve buhar banyosunun enerji tüketimi pahalımımdır?

Kesinlikle değildir. Özellikle ev tipi kullanıcılar haftada 3-4 kez duş sonrasında 1 saatlik kullanımlarında, faturalarında çok az miktar artış olduğunu göreceklerdir.