İmalatçı firma kimliğini kuruluşundan bu güne kadar korumuş olup saunanın teklif ve projelendirme aşamasından müşteriye çalışır durumda teslim edilmesini tamamen kendi bünyesinde gerçekleştiren Türkiye’ deki sayılı üreticileri arasında yer almaktadır.
Spa, Buhar Odası, Hamam ekipmanları arızalarında hizmetinizdeyiz.
Buhar odası üretimi : Saunanın eşsiz ve vazgecilmez tamamlacılarıdır. Her ne kadar kullanım şekilleri vede üretim aşamaları farklı olsada faydaları hemen hemen aynıdır.Vücuda enerji ile buhar verirler, buharın etkisiyle deri gözenekleri gevşer ve temizlenir.Sıcaklık buhar banyolarında genellikle 45C, saunalarda 90C civarındadır.Nizpi nem buhar banyolarında %100’ün üzerinde, saunalarda ise genellikle %8 civarındadır .Buhar banyosu ve saunanın etkisi aynıdır. Kan dolaşımını hızlandırır, toksin maddeleri vücuttan atar.</p> <p>Sauna sıcaklığı buhar banyolarından daha fazladır.Buhar banyolarındaki koku sistemi daha etkilidir. buhar banyolarında oturabilirsiniz, saunalarda ise hem oturup hemde uzanabilirsiniz. Saunada yüksek sıcaklık ve düşük nem oranı bulunur. Buhar evinde ise nispeten düşük sıcaklık vardır ve nem oranı %100’ün üzerindedir.Burada hangisinin tercih edileceği müşterinin seçimine bağlıdır. Karadeniz Sauna müşterilerine sauna ve buhar odası imalatı konusunda her türlü ölçülendirme , proje ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.
Türk Hamamı imalatı alanında yenilikçi ve etkili çözümler sunmaktayız.