Buhar Odası Tasarımı ve Yapımı

Buhar odası üretimi : Saunanın eşsiz ve vazgeçilmez tamamlayacılarıdır. Her ne kadar kullanım şekilleri vede üretim aşamaları farklı olsa da faydaları hemen hemen aynıdır. Vücuda enerji ile buhar verirler, buharın etkisiyle deri gözenekleri gevşer ve temizlenir. Aynı zamanda sauna buhar makinesi firmamızdan alabilirsiniz.

Sıcaklık buhar banyolarında genellikle 45C, saunalarda 90C civarındadır. Nizpi nem buhar banyolarında %100’ün üzerinde, saunalarda ise genellikle %8 civarındadır .Buhar banyosu ve saunanın etkisi aynıdır. Kan dolaşımını hızlandırır, toksin maddeleri vücuttan atar.

Sauna sıcaklığı buhar banyolarından daha fazladır. Buhar banyolarındaki koku sistemi daha etkilidir. buhar banyolarında oturabilirsiniz, saunalarda ise hem oturup hemde uzanabilirsiniz. Saunada yüksek sıcaklık ve düşük nem oranı bulunur.

Buhar evinde ise nispeten düşük sıcaklık vardır ve nem oranı %100’ün üzerindedir.Burada hangisinin tercih edileceği müşterinin seçimine bağlıdır. Karadeniz Sauna müşterilerine sauna ve buhar odası imalatı konusunda her türlü ölçülendirme , proje ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.